Veteco a lansat un program de internship destinat studenților din anul 5 și 6 în perioada 15.05.2023 – 10.10.2023!

Veteco Interservices srl. cu o activitate continuă de 23 de ani, specializată în importul, promovarea și distribuția medicamentelor, vaccinurilor și a specialităților nutritive de uz veterinar pe piața din România destinate animalelor de companie și păsărilor crescute în sisteme intensive, demarează în perioada Mai-Septembrie un program de INTERNSHIP destinat studenților Facultății de Medicină Veterinară din București și Cluj din anul 5 și 6.

Acest program oferă oportunitatea tinerilor viitori medici veterinari în identificarea eventualelor aptitudini de promoter/consultant tehnic/dezvoltator de business în zona de servicii destinate practicienilor din clinicile veterinare.

Fiecare intern va avea un îndrumător personal, angajat al Companiei Veteco, care îi va coordona și supraveghea activitatea zilnică. Aceștia vor participa la evenimente știintifice, seminarii, vizite de lucru în teritoriu și alte evenimente comune ale angajaților firmei.

Fiecare lună completă de internship se va finaliza cu un raport de evaluare care va fi pus la dispoziția internului, oferindu-le astfel feedback constructiv și îndrumare pentru dezvoltarea profesională.

Pentru a aplica la acest program, tinerii interesați trebuie să trimită o scrisoare de intenție alături de un CV standard, prin care să își exprime intențiile și obiectivele urmărite prin participarea la acest program. Documentele vor fi expediate pe adresa de email: [email protected] cu mențiunea “aplicație pentru programul de internship Veteco”. 

Vor fi evaluate și vor beneficia de un raspuns prompt solicitările care vor fi primite de noi până la data de 31.05.2023.

Mult success candidaților!